Mi smo MAK Internacional, porodična kompanija posvećena domaćoj proizvodnji i preradi mesa. I tako već gotovo dvadeset godina.
U našoj fabrici imamo odvojene pogone za klanje krupne i sitne stoke, kao i pogon za preradu mesa kapaciteta od preko 9.000 tona godišnje.
Neprekidno brinemo da naših 225 zaposlenih bude uvek u skladu sa najaktuelnijim tokovima u pogledu standarda u prehrambenoj industriji, ali i zdravstvenih standarda, kao i inovacijama u pogledu naših proizvoda, zbog čega neprekidno organizujemo njihovo dopunsko obrazovanje.

Naš lanac od 15 maloprodajnih objekata postoji samo zbog vas. To su specijalizovane prodavnice za prodaju mesa i delikatesa. I ne samo to: svaka naša prodavnica mesa opremljena je zasebnim roštiljem koji vam omogućava da veoma brzo i ukusno spremite meso koje ste kupili kod nas i uštedite dragoceno vreme za vašu porodicu i prijatelje.

Naša flota vozila, opremljenih vrhunskim rashladnim uređajima koji garantuju svežinu proizvoda, svakodnevno snabdeva trgovinske lance i druge velekupce sa 20 tona svežeg mesa i prerađevina. Sve što proizvodimo našlo je svoje mesto kod naših velekupaca, što je lepa potvrda ispravnosti naše istrajnosti u održavanju kvaliteta proizvoda i njihovom neprekidnom unapređivanju.